Gerbdami fizinių asmenų teisę į asmens duomenų apsaugą siekiame užtikrinti šioje interneto svetainėje tvarkomų asmens duomenų apsaugą.

Lankydamiesi šioje elektroninėje parduotuvėje bei naudodamiesi teikiamomis paslaugomis ir mums pateikdami bet kokius savo asmens duomenis, Jūs patvirtinate, kad susipažinote su šiomis privatumo politikos nuostatomis. Parduotuvės paslaugomis galite naudotis visiškai sutikdami su sąlygomis .

 Duomenų valdytojas

Duomenis, kuriuos surenkame šioje  interneto svetainėje tvarko UAB „IZET“ (toliau vadinama Bendrovė).

Kontaktinė informacija

UAB „IZET“, Adresas: Kuršių g. 7, Kaunas, El. p.: info@izet.lt

 DUOMENŲ TVARKYMO TIKSLAI IR DUOMENŲ TVARKYMO TEISINIAI PAGRINDAI

Asmens duomenų tvarkymo gairės ir tikslai:

- Sudaryti galimybes naudotis Bendrovės teikiamomis paslaugomis ir siūlomomis įsigyti prekėmis.

- Palaikyti santykius su klientais, teikti jiems pranešimus apie pakitusias paslaugas, kainas, sukurti galimybes susisiekti su Bendrovės atstovais.

- Atsakyti į užklausas, susijusias su Bendrovės teikiamomis paslaugomis ir prekėmis.

- Reklamuoti Bendrovės teikiamas paslaugas ir siūlomas įsigyti prekes.

- Visais aukščiau paminėtais atvejais Bendrovė tvarko asmens duomenis tik tiek, kiek tai reikalinga aiškiai numatytiems bei teisėtiems tikslams pasiekti, atsižvelgiant į duomenų privatumo apsaugą.

ASMENS DUOMENYS

Bendrovės surinkti duomenys gali apimti toliau nurodytus duomenis bei jų pakeitimus:
- asmens vardas, pavardė, telefono numeris, elektroninio pašto adresas, pristatymo adresas, IP adresas.

DUOMENŲ SAUGOJIMO TERMINAI

Asmens duomenys tvarkomi ir saugomi ne ilgiau nei 3 metus nuo Jūsų apsilankymo internetinėje svetainėje atliekant užsakymus, rezervavimą ar formų užpildymo datos. 

 ASMENS DUOMENŲ KILMĖ

Asmens duomenis gaunami iš pačių vartotojų kurie besilankydami elektroninėje parduotuvėje ir pateikiamas užklausas, paklausimus, užpildydami pirkinių krepšelyje esančias  užsakymo formas.

 DUOMENŲ PERDAVIMAS

Jūsų suteikti bet kurie duomenys gali būti perduoti tretiesiems asmenims, teikiantiems paslaugas Bendrovei ir/ar veikiantiems Bendrovės vardu, arba su Bendrove susijusioms įmonėms, o šie, tretieji asmenys, gali tokius asmens duomenis tvarkyti. Teisės aktuose tiesiogiai numatytais atvejais duomenų subjekto duomenys gali būti perduoti (pareikalavus) kompetentingoms valdžios institucijoms.

 DUOMENŲ SUBJEKTO TEISĖS

Bendrovė užtikrina duomenų subjektų teises, numatytas teisės aktuose, ir informuoja, jog bet kuris duomenų subjektas turi teisę:

- Žinoti (būti informuotas) apie savo asmens duomenų tvarkymą;

- Prašyti, kad Bendrovė leistų susipažinti su duomenų subjekto asmens duomenimis ir juos ištaisytų arba ištrintų („teisė būti pamirštam“), arba apribotų duomenų tvarkymą, arba teisę nesutikti, kad duomenys būtų tvarkomi, taip pat teisę į duomenų perkeliamumą.

-Bet kada atšaukti savo sutikimą, nedarant poveikio sutikimu grindžiamo duomenų tvarkymo iki sutikimo atšaukimo teisėtumui, teisę nesutikti su duomenų tvarkymu.

- Teikti skundą dėl asmens duomenų tvarkymo Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, kurios interneto svetainės adresas www.ada.lt, jei duomenų subjektas mano, kad jo asmens duomenys tvarkomi pažeidžiant jo teises ir teisėtus interesus pagal taikomus teisės aktus.

- Atsisakyti ar nesutikti, kad jo atžvilgiu būtų taikomas automatizuotas vertinimas ar profiliavimas.

 PRIVATUMO POLITIKOS GALIOJIMAS IR PAKEITIMAI

Ši privatumo politika gali būti atnaujinama ir keičiama. UAB „IZET“ informuos elektroninės parduotuvės lankytojus apie atnaujinimus, elektroninėje parduotuvėje pateikdama naują privatumo politikos variantą kartu su atliktų korekcijų datomis.

 Slapukų politika

Siekdami pagerinti Jūsų naršymą ir patirtį šioje elektroninėje parduotuvėje, naudojame slapukus (angl. cookies). Slapukai – tai nedidelės apimties informacijos elementai, kurie siunčiami į Jūsų įrenginį iš internetinės svetainės ir saugomi Jūsų kompiuteryje tam, kad būtų palengvintas naudojimasis mūsų internetine svetaine bei pritaikytas interneto svetainės turinys prie naudotojų poreikių. Kai vartotojas vėl grįžta į tą pačią internetinę svetainę, ji gali atkurti slapuke išsaugotą informaciją, siekiant informuoti internetinę svetainę apie ankstesnius vartotojo veiksmus joje.

Siekdami pagerinti elektroninės parduotuvės malonu.com funkcionalumą ir palengvinti naudojimąsi ja, naudojame šiuos pagrindinius slapukus:

 

Pavadinimas

Tipas/Aprašymas

Sukūrimo laikas

Galiojimas

PHPSESSID Standartinis slapukas naudojamas vartotojo sesijai palaikyti. Būtinasis slapukas.

Įėjimo į puslapį metu

Naršymo seanso metu

_ga

 „Google Analytics“ naudojamas slapukas kad įvertintų vartotojo apsilankymo tikslus, parengtų ataskaitas apie tinklalapio aktyvumą svetainių operatoriams ir pagerintų kliento patirtį besilankant svetainėje.

Įėjimo į puslapį metu

2 metai

_gat

„Google Analytics“ naudojamas slapukas, kad įvertintų vartotojo apsilankymo tikslus, parengtų ataskaitas apie tinklalapio aktyvumą svetainių operatoriams ir pagerintų kliento patirtį besilankant svetainėje.

Įėjimo į puslapį metu

Naršymo seanso metu

_gid

Šį slapuką naudoja „Google Analytics“, kad įvertintų vartotojo apsilankymo tikslus, parengtų ataskaitas apie tinklalapio aktyvumą svetainių operatoriams ir pagerintų kliento patirtį besilankant svetainėje.

Įėjimo į puslapį metu

Naršymo seanso metu

__cfduid

Slapukas, susietas su svetainėmis naudojant "CloudFlare", naudojamas siekiant pagreitinti puslapio įkėlimo laiką. Pasak "CloudFlare", jis naudojamas siekiant užkirsti kelią bet kokiems saugumo apribojimams, atsižvelgiant į IP adresą, kurį gauna lankytojas. Jame nėra vartotojo identifikavimo informacijos.

Įėjimo į puslapį metu

1 metai

mage-cache-sessid

Išsaugo puslapio turinį, kad puslapis būtų kraunamas greičiau.

Įėjimo į puslapį metu

Naršymo seanso metu

mage-cache-storage

Išsaugo puslapio turinį, kad puslapis būtų kraunamas greičiau.

Įėjimo į puslapį metu

Naršymo seanso metu

mage-cache-storage-section-invalidation

Išsaugo puslapio turinį, kad puslapis būtų kraunamas greičiau.

Įėjimo į puslapį metu

Naršymo seanso metu

tawkUUID

Naudojamas norint, kad pokalbio (livechat) funkcija su klientais būtų įgalinta svetainėje.

Įėjimo į puslapį metu

179 dienos

ads/ga-audiences

Slapukas – pikselis, renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją.

Įėjimo į puslapį metu

Naršymo seanso metu

Slapukų naudojimą galite kontroliuoti pakeitę savo kompiuterio naršyklės nustatymus.

Informuojame, kad tuo atveju, kai naršote Bendrovės elektroninėje parduotuvėje ir Jūsų nustatymai priima slapukus, tai laikoma Jūsų aiškiu sutikimu naudoti slapukus šioje elektroninėje parduotuvėje.